1.100 πόντοι ο Κοψαύτης-13η θέση για Τζόρτζεβιτς

Με τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή ο Γιώργος Κοψαύτης κινήθηκε προς την κερκίδα και πήρε το παιδάκι του στα χέρια, για να πανηγυρίσει μαζί του και μαζί με όλους τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου.

 

Με αυτή του την ξεχωριστή κίνηση, έφυγε ένα μεγάλο στρες πάνω από τον αρχηγό του Αρκαδικού, ενώ παράλληλα πανηγύριζε με το δικό του τρόπο την σημαντική αυτή νίκη για την επίτευξη του φετινού μεγάλου στόχου.

Ο Αστρινός φόργουορντ παράλληλα είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, στα έξι χρόνια που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή συμπλήρωσε 1.100 πόντους (σε 106 παιχνίδια ευστοχώντας σε 148 τρίποντα) αυξάνοντας τη διαφορά από τους (πιθανούς) διώκτες του.

Την ίδια στιγμή, μπορεί να μην βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα ο Σέρβος σέντερ του Αρκαδικού Στέφαν Τζόρτζεβιτς, αλλά αφού προσπέρασε τον Λιούμπο Γιοβάνοβιτς σε πόντους, στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή ξεπέρασε και τον Μίροσλαβ Τσουμπρίλο στο σκοράρισμα ανεβαίνοντας στην 13η θέση του σχετικού πίνακα με 321 πόντους.

Ο Τζόρτζεβιτς χρειάζεται 49 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια για να φτάσει έναν ακόμα σέντερ που αγωνίστηκε στον Αρκαδικό, τον Βασίλη Γιαννουλάκο που βρίσκεται στην 10η θέση του πίνακα των σκόρερ με 370 πόντους. Πριν τον Γιαννουλάκο, ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να ξεπεράσει τον Δημήτρη Κατιάκο (324) και τον Ανδρέα Σιζόπουλο (342).