Άκης Καλλινικίδης:Χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι εδώ όταν πρόκειται για τα παιδιά

Ο Άκης Καλλινικίδης επέστρεψε στην Τρίπολη για το 4o Sefa Basketball Camp και δεν έκρυψε την χαρά του που βρέθηκε και πάλι σε ένα γήπεδο που αγάπησε και αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Για την επιστροφή του στην Τρίπολη και την παρουσία του στο 4ο Sefa Basketball Camp: «Ο σημαντικότερος λόγος που βρίσκομαι στο 4o Sefa Basketball Camp είναι ότι πέρασα δύο τρομερά χρόνια στην Τρίπολη. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιτυχίες μας αλλά κυρίως με τους ανθρώπους, με την πόλη, με τον κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασε την ομάδα και είναι πάντα χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι εδώ πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά. Οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να τους δώσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε όχι μόνο για να γίνουν καλύτεροι αθλητές μέσα στο γήπεδο αλλά και για να γίνουν έξω από αυτό καλύτεροι άνθρωποι».

Για το τι δίνει σε ένα νέο παιδί ένα τέτοιο camp: «Τους δίνει ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι το μπάσκετ δηλαδή διασκέδαση και δουλειά ταυτόχρονα. Ερχόμενοι εδώ κάποιοι παίχτες και προπονητές τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν και να πάρουν πράγματα που μπορεί να μην έχουν ακούσει μέχρι τώρα. Επίσης έρχονται σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση, τους θαυμάζουν και τους έχουν σαν ινδάλματα και σε αυτή την περίοδο των εξετάσεων έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν και να προπονηθούν και να διασκεδάσουν στο παιχνίδι που έχουν επιλέξει να παίζουν».

Arcadia Portal.gr Άκης Καλλινικίδης: «Τιμή μου να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά»