Αρκαδικός-Ηράκλειο: Πρέπει να έρθεις!

Μια δύσκολη και κοπιαστική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για τον Αρκαδικό μας, με τον μεγάλο στόχο της παραμονής να είναι όλο και πιο κοντά, έτοιμος να υλοποιηθεί. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα συνέβησαν πολλά, όμως ο Αρκαδικός, παρέμεινε στο δρόμο που χάραξε όλα αυτά τα χρόνια. Στο δρόμο της δουλειάς και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Όλοι εσείς, για μια ακόμα φορά σταθήκατε δίπλα στην ομάδα. Γεμίσατε το ΔΑΚ Τρίπολης… ξαναγεμίσατε το ΔΑΚ Τρίπολης και δώσατε σε κάθε αντίπαλο να καταλάβει πως πρόκειται για μια σκληρή έδρα. Ακριβώς, αυτό καλείστε όλοι να ξανακάνετε. Πλέον, περιθώρια δεν υπάρχουν και στο παιχνίδι με το Ηράκλειο, την Τετάρτη (10/5) στις 16:00 για πρώτη φορά φέτος, μπαίνει στην κουβέντα μας η λέξη ΠΡΕΠΕΙ.

Στην αναμέτρηση αυτή, την πρώτη για τα play out το ΔΑΚ πρέπει να είναι γεμάτο. Η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι μαγική, το χρώμα πρέπει να είναι μπλε και οι παίκτες μας θα κάνουν αυτό που… ΠΡΕΠΕΙ.

Ο στόχος, μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, όμως η νίκη πρέπει να έρθει και όλοι μαζί σαν οικογένεια να πανηγυρίσουμε την κατάκτησή της.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 13:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€. Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς...