Δεν τα κατάφεραν στον τελικό οι κορασίδες

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων, αφού ηττήθηκε στη Μεγαλόπολη από τον Πελασγό 55-30.

Στο πρώτο ημίχρονο οι νεαρές παίκτριες του Αρκαδικού προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ και μέχρι ενός σημείου τα κατάφεραν, μέσα από τις καλές επιλογές που είχαν στην επίθεση.

Παρά την ήττα τους, οι κορασίδες του Αρκαδικού μόνο ευχαριστημένες πρέπει να είναι από την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την αγωνιστική περίοδο, καθώς μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησαν μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα φτάνοντας στον τελικό του πρωταθλήματος εισπράττοντας στο τέλος του αγώνα και το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Διαιτητές : Νάστος - Σχοινάς

Δεκάλεπτα: 16-11, 30-18, 41-25, 55-30

Πελασγός Μεγαλόπολης (Μανιάτη): Μπούρα, Χρανιώτη 2, Παναγιώτου 18 (2), Αριδά 2, Τζανετοπούλου, Αγγελοπούλου, Παπαγγελή 6, Τσιντώνη 6, Σεφέρου 11, Σταβαράκη, Μιχολιά 3, Καντέλη 7.

Αρκαδικός (Μιχαλοπούλου): Νταμαδάκη, Αλέμη Κ., Φιλιπποπούλου 4, Αντωνίου 2, Ζωγόγιαννη, Ανδριανοπούλου, Αλέμη Α., Μπέκα 8, Χαλκά, Σμυρνιώτη 3, Τερζή 5, Νασιάκου 8.