Δεσποτάκης: Υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Δεσποτάκης

Για τον αγώνα με το Ψυχικό: ‘’Ήταν ένα γραν γκινιόλ αγώνας έτσι όπως εξελίχθηκε. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, μείναμε πίσω στο σκορ, το γυρίσαμε, μετά μας έφυγαν πάλι για το γυρίσουμε μία ακόμα φορά και στο τέλος να κερδίσουμε. Τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν  πάρα πολύ. Ήταν ένας ακόμα τελικός που έπρεπε να τον κερδίσουμε για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον στόχο μας’’.

Το ψυχολογικό κομμάτι ενός αγώνα: ‘’Πρέπει να σκεφτούμε πως υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από δύσκολα πρωταθλήματα και με το να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα της Α2. Αυτά τα παιδιά καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Νομίζω ότι κάνουν τεράστια προσπάθεια και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Στο κομμάτι της βελτίωσης θα πρέπει όλοι να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ μέτριων εμφανίσεων με τρεις άσχημες ήττες που δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά η ομάδα μπόρεσε και επανήλθε γιατί η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική και βαθμολογικά αλλά και στην ψυχολογία μας για την συνέχεια’’.

Για την θέληση που υπάρχει από τους παίχτες: ‘’Θέληση υπάρχει και μάλιστα πολύ. Ακόμα και στα παιχνίδια που δεν παίξαμε καλά η προσπάθεια έγινε απλά κάποια πράγματα δεν έβγαιναν. Όταν σου λείπει η εμπειρία και κάτι δεν σου βγαίνει συνήθως σε φρενάρει στην ψυχολογία. Από εδώ και πέρα θα φροντίσουμε να εκμεταλλευτούμε την νίκη αυτή, να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να πάμε δυνατά τόσο στο επόμενο παιχνίδι όσο και στα υπόλοιπα που απομένουν’’.