Έρχεται το 3ο SEFA Basketball Camp!

Για τρίτο στη σειρά χρόνο ο Αρκαδικός αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την σωστή λειτουργία των ακαδημιών και την ανάδειξη ταλέντων στο μπάσκετ, διοργανώνει το "3o SEFA Basketball Camp".

Μετά τις δύο διοργανώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία γεμίζοντάς μας με... ευθύνες και υποχρεώσεις συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη να στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για ανάδειξη νέων αστεριών.

Το "3o SEFA Basketball Camp" θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες (10-13 Ιουνίου) και στο διάστημα αυτό οι προπονητές του Αρκαδικού (Καστρίτης, Αλεξόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τσαμακλής, Μιχαλοπούλου) μαζί με επίσημους καλεσμένους προπονητές, γυμναστές, παίκτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα δείξουν τα μυστικά του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-18 ετών.

Στόχος του Camp είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών κανόνων του μπάσκετ, προκειμένου τα παιδιά να βελτιωθούν ατομικά και να μάθουν παράλληλα στην πειθαρχία και στο σεβασμό που απαιτείται. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί τις ημέρες του Camp, συνδυάζει παιχνίδι, γνώση, ψυχαγωγία για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Εγκαταστάσεις

Οι δραστηριότητες του camp θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν ασφάλεια και πεδίο δράσης για κάθε παιδί.

Πρόγραμμα

Πρωινή προπόνηση

Εκμάθηση και εδραίωση των βασικών (ντρίμπλα, σουτ, πάσα). Διδασκαλία και επίδειξη από προπονητές και παίκτες της Α1

Απογευματινή προπόνηση

Θεμελίωση και συνεργασίες, 3Χ3, 4Χ4 παικτών, παιχνίδια, παρουσιάσεις προσκεκλημένων.

Προπονητές Camp

Γιάννης Καστρίτης - Προπονητής Αρκαδικού

Μπάμπης Αλεξόπουλος - Βοηθός προπονητή Αρκαδικού

Πάνος Γεωργακόπουλος - Προπονητής ακαδημιών

Βελισσάριος Τσαμακλής - Προπονητής ακαδημιών

Φιλιώ Μιχαλοπούλου - Προπονήτρια ακαδημιών

Προσκεκλημένοι στο 3ο SEFA BASKETBALL CAMP

Ο Βασίλης Καββαδάς γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1991 στον Κορυδαλλό και με ύψος 2.05 αγωνίζεται στη θέση Center. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Αρκαδικό, από τον Ολυμπιακό όπου ανήκει από το 2013 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας τη σεζόν 2014-2015. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην Εθνική Εφήβων, με την οποία το 2009 πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-18. Το 2012 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και συμμετείχε στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά αλλά δεν επιλέχθηκε να μετάσχει σε αυτό. Το 2013 κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελλάδας για υο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στις 6 Γενάρη του 1997 και φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και παίζει στη θέση small forward. Ξεκίνησε να αγων΄ζιεται στο Αιγάλεω Α.Ο. ενώ τη σεζόν 2012-2013 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 15 ετών. Ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδας Παίδων με την οποία έπαιξε το 2013 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν επίσης βασικός μέλος στην Εθνική Ελλάδος των Εφήβων με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Παγκόσμιο Εφήβων που διεξήχθη στο Ηράκλειο και κατέκτησε την τέταρτη θέση. Υπήρξε επίσης βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδας Εφήβων με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στο Βόλο και κατέκτησε την πρώτη θέση. Μάλιστα αναδείχθηκε και MVP καθώς και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Αναδείχθηκε επίσης ως ο καλύτερος φόργουορντ της διοργάνωσης.

Η Κεάνι Αλμπάνεζ γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1993 στην Αμερική και τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενη ως shooting guard και ως small forward. Στην Ελλάδα υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού προερχόταν από το Πανεπιστήμιο της Γκονζάγκα, όπου διακρίθηκε τόσο για το επιθετικό της ταλέντο, όσο και για το αμυντικό. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1.

 

Πληροφορίες: 6983338295, 6932234699, 6932088193

info@arcadikosbc.gr,