ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΑΥΤΗΣ: "Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό"

Την 11η νίκη του στην Α2 πανηγύρισε ο Αρκαδικός, ο οποίος επικράτησε της ουραγού και υποβιβασμένης ομάδας της Αγίας Παρασκευής 99-86.
Η ομάδα της Τρίπολης, είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Κοψαύτη με 17 (7/9 1π. – 2/2 2π. – 2/6 3π.), ο οποίος μάλιστα μάζεψε και 7 ριμπάουντ.
Ο 31χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του, την πορεία της γενικότερα εφέτος, το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά που ακολουθεί, ενώ αναφέρθηκε και στο πως ονειρεύεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Γιώργο, θεωρείς ότι το γεγονός, ότι παίξατε χωρίς άγχος στον αγώνα με την αδιάφορη ομάδα της Αγίας Παρασκευής, σας βοήθησε να πραγματοποιήσετε μία από τις καλύτερες εφετινές σας εμφανίσεις;

‘’Δεν θα έλεγα ότι ήταν από τις καλύτερές μας εμφανίσεις. Επιθετικά ίσως και να ήταν, όχι όμως και αμυντικά. Θέλαμε όμως τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η Αγία Παρασκευή, ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Παίξαμε όμως ελεύθερα, χωρίς άγχος και έγινε ένα καλό παιχνίδι‘’.

Το πρωτάθλημα φθάνει στο τέλος του. Πως κρίνεις την πορεία σας εφέτος;

‘’Νομίζω πως κρίνεται άκρως επιτυχημένη η χρονιά. Έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Ήρθαν νέοι παίκτες, ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν που είχαν δημιουργήσει κορμό. Μπήκαν στην ομάδα νεαροί παίκτες, είχαμε στα μέσα της περιόδου προσθήκες, ενώ είχαμε και τραυματισμούς. Γενικώς είναι μία περίεργη χρονιά. Τα καταφέραμε όμως σε μεγάλο βαθμό και πετύχαμε το στόχο μας‘’.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος καίγεται για τη νίκη. Εσείς τι κίνητρο έχετε γι’ αυτό το παιχνίδι;

‘’Το κίνητρό μας είναι να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε τη νίκη, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να ικανοποιήσουμε τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τους φιλάθλους. Κάθε παιχνίδι, όπως λέει και ο προπονητής μας, το βλέπουμε ξεχωριστά‘’.

Πως ονειρεύεσαι το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

‘’Δεν έχω βάλει κάποιο στόχο. Εύχομαι να είμαι υγιής, από αυτό εξαρτώνται όλα. Από εκεί και πέρα, να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Να δούμε πρώτα απ’ όλα τι θα γίνει με τον Αρκαδικό. Σίγουρα ονειρεύομαι να αγωνιστώ στην Α1, όπως κάθε αθλητής της κατηγορίας μου‘’.