Η βράβευση του Νίκου Χατζή

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Ο Γέρος του Μοριά» και η ΑΓΩ Ανάκτηση έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια λαμπερή εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο νυν παίκτης του Αρκαδικού Νίκος Χατζής, που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ.

Αν τέτοιες εκδηλώσεις τον φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο της Τρίπολης: «Μπορεί να έχω έρθει πρόσφατα στην πόλη, αλλά έχω μεγαλώσει σε αυτήν την περιοχή. Πιστεύω οι εκδηλώσεις αυτές είναι χαρά για κάθε αθλητή όταν τον καλούν να τον τιμήσουν. Νιώθω πολύ όμορφα και είναι μια προσωπική ικανοποίηση μετά από αυτά που έχω καταφέρει μέσα στον χώρο του μπάσκετ».

Αν νιώθει κοντά στην Εθνική με τέτοιες εκδηλώσεις: «Σίγουρα όλους τους ανθρώπους και εμάς που είμαστε στον αθλητισμό και όσοι είναι εκτός, όταν ακούμε Εθνική ομάδα ή όταν ακούμε Ελλάδα, όλοι θέλουμε να συμμετάσχουμε και όλοι θέλουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Αυτές οι λέξεις μάς ανατριχιάζουν και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχεις στην Εθνική ομάδα».

Για τον αγώνα του Αρκαδικού με το Λαύριο: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως θα κάνουμε το καθήκον μας στο παιχνίδι με το Λαύριο».