Το Ηράκλειο τίμησε τον Σπυριδάκη

Η αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον Αρκαδικό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ είχε την δική της ξεχωριστή σημασία για τον νεαποκτηθέντα νεαρό άσο του ΣΕΦΑ Μιχάλη Σπυριδάκη.

Ο 20χρονός φόργουορντ όχι απλώς κατάγεται από το Ηράκλειο αλλά αποτελεί γέννημα θρέμμα της Κρητικής ομάδας στην οποία μάλιστα αγωνίζονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό για να πάρει την μεταγραφή του στον Αρκαδικό και να βρεθεί στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν ξέχασε το δικό της παιδί τον Μιχάλη Σπυριδάκη τον οποίο με αφορμή την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό βράβευσε  στο κέντρο του γηπέδου λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ με τιμητική πλακέτα γνωρίζοντας όπως είναι αναμενόμενο την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Δύο Αοράκια’’.

Η συγκίνηση και η χαρά στο πρόσωπο του Μιχάλη Σπυριδάκη ήταν φανερή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έφορος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου είναι ο πατέρας του Μανώλης Σπυριδάκης.

Δείτε στο βίντεο από το kritikobasket.gr την παρουσίαση των δύο ομάδων καθώς επίσης και την στιγμή της βράβευσης του Μιχάλη Σπυριδάκη.

Παρουσίαση ομάδων Ηράκλειο Αρκαδικός και Βράβευση Σπυριδάκη