Ήττα στις λεπτομέριες για την ομάδα μας

Την ήττα στις λεπτομέριες γνώρισε η ομάδα μας στην Αγιά με 81-79 σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές του σκορ .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τι ς δυο ομάδες να είναι με ανοικ΄τες άμυνες και να πετυχαίνουν εύκολους πόντους και το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται 29-26 με τρίποντο σε νεκρό χρόνο από την Αγιά.

Οι γηπεδούχοι με τον Κόμματο σε μεγάλη μέρα κράταγαν το προβάδισμα στο σκορ με την ομάδα μας όμως ν αμην εγκαταλείπει και να μένει σε απόσταση αναπνοής . Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστα στο σκορ με 44-38.

Η επανάληψη δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε ο coach Κουστένης και η Αγία πήρε προβάδισμα 8 πόντων 51-43, Η αντίδραση του Αρκαδικού ήταν άμεση με και μμε ένα εκπληκτικό σε 0-12 πήρε προβάδισμα στο σκορ 51-55 και να κλείνει το δεκάλεπτο με 56-58.

Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς με το σκορν να εναλλάσεται και το παιχνίδι να κρίνεται στην τελευταία επίθεση όπου ο Τζουγκαράκης σούταρε  ασφυκτικά πιεζόμενος από δύο παικτες σε νεκρό χρόνο και να αστοχεί γράφοντας το τελικό 81-79

Ερμής Αγιάς (Γ. Γιασάρης): Βρέττας, Τσιάμπαλης 12, Χρυσόπουλος, Δεμερτζής 13, Καλλές 7, Χαλκιάς, Κόμματος 26, Λόλας 13, Τριανταφύλλου 10, Τσούμας, Παπαδόπουλος, Σταυροθεώδορος.

Αρκαδικός (Τ. Κουστένης): Κούτρας 11, Βλάχος, Λυμπερέας, Σίνης 15, Προδρόμμου 3, Μαραγκάκης 14, Πελτιέρ 9, Γαρμπής 7, Απέργης, Τζουγκαράκης 20, Τζάιδας, Αποστολίδης.