Καλλινικίδης: «Σημασία έχει η νίκη» (video)

Ο Άκης Καλλινικίδης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή, τονίζοντας πως ο Αρκαδικός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στον Ηρακλή  να πιστέψει στην νίκη και παρά το γεγονός πως χρειάστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να κυνηγά στο σκορ στο τέλος πήρε το ροζ φύλλο.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Αρκαδικού μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει η ομάδα του να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Ηρακλή και να πάει στο Παγκράτι για να πάρει την νίκη, καθώς το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Καλλινικίδης έχουν ως εξής:

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή και πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο: «Το ξέραμε αυτό, το έχουμε ζήσει, έχουμε παίξει αισίως 23 αγωνιστικές, αλλά πάλι δεν μπήκαμε σοβαροί στο γήπεδο, δεν μπήκαμε να δείξουμε την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και ειδικά στην έδρας μας.

Μοιραία δώσαμε την δυνατότητα στον Ηρακλή να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει την νίκη. Αγχωθήκαμε και είχαμε ως αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά. Εδώ που έχουμε φτάσει μετράει η νίκη».

Για τα παιχνίδια με Παγκράτι και Ψυχικό που ακολουθούν: «Εδώ που έχουμε φτάσει πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κερδίσαμε σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε δεύτεροι και αυτό πρέπει να κάνουμε μέχρι και το τέλος.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να πάμε στο Παγκράτι και να πάρουμε την νίκη, για να παραμείνουμε δεύτεροι και να αφήσουμε τις υπόλοιπες ομάδες να μας κυνηγούν».

Αν η εμφάνιση αυτή «προσγειώνει» την ομάδα ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων: «Πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα έπαρσης στην ομάδα ή προσγείωσης. Όλοι ξέρουμε πως είμαστε πολύ κοντά στην άνοδο και ταυτόχρονα πολύ μακριά από αυτή αν κάνουμε ένα στραβοπάτημα η μία ήττα.

Έχουμε έμπειρα παιδιά, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μπήκαμε έτσι στο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα το διορθώσουμε και μέσα στο Παγκράτι θα φανούμε τελείως διαφορετικοί. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, έμειναν άλλοι τρεις αγώνες και οποιοδήποτε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο».

 

Arcadia Portal.gr Άκης Καλλινικίδης: Εδώ που έχουμε φτάσει μετράει η νίκη