Καστρίτης: «Κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο» (video)

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Λιβαδειά μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη της ομάδας του και πως από δω και πέρα κάθε νίκη θα φέρνει τον Αρκαδικό όλο και πιο κοντά στον στόχο του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί στην Τρίπολη με την Δόξα Λευκάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αρκαδικού:

Για την νίκη κόντρα στην Λιβαδειά:

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Κάθε νίκη που κάνουμε από δω και πέρα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Ξέραμε ότι η βαθμολογική θέση της Λιβαδειάς δεν αντικατροπτίζει την αξία και την ποιότητα της, καθώς έχει πολύ έμπειρα παιδιά στο ρόστερ της. Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς και παρότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε σε πολύ υψηλό βαθμό. Κρατάμε τους δύο βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε»

Αν υπήρχε άγχος λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού:

«Δε νομίζω ότι υπήρχε κάποιο άγχος ή πίεση. Το ζητούμενο για μας είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα όπως πρέπει στην προπόνηση και από εκεί και πέρα να το μεταφέρουμε στην εικόνα μας και στο παιχνίδι.

Είχαμε προετοιμαστεί όπως έπρεπε και τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, όπως για παράδειγμα στις ασίστς που έχουμε 25.

Την ίδια στιγμή, η άμυνα μας από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ήταν όπως έπρεπε. Έτσι με σωστή διαχείριση του αγώνα και του σκορ φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα»

Για το επόμενο παιχνίδι με την Λευκάδα:

«Νομίζω πως  δεν χρειάζεται κάποια ειδική εισαγωγή, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Έχουμε κερδίσει στην έδρα της Λευκάδας και με κάθε κόστος θέλουμε να κερδίσουμε και στην έδρα μας, να κάνουμε το 2-0 στα μεταξύ μας παιχνίδια. Πριν από όλα αυτά όμως, προηγείται η προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα και αυτά θα τα δούμε το Σάββατο. Πρώτα ο Θεός να είναι όλοι γεροί και συγκεντρωμένοι να προπονηθούμε όπως πρέπει και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

 

basketpress.gr | Η συνέντευξη του προπονητή του Αρκαδικού.