Καστρίτης: «Ριμπάουντ, ρυθμός και συγκέντρωση»

Στα τρία στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή στον αγώνα του Σαββάτου, έκανε αναφορά με τις σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης.

Ο 32χρονος προπονητής πιστεύει πώς για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη, θα πρέπει να κερδίσει τις μάχες των ριμπάουντ, να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να έχουν οι παίκτες του την απαραίτητη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής:

«Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Λαυρίου, ένα σύνολο με ομοιογένεια και παραδοσιακά υψηλό βαθμό ετοιμότητας στο ξεκίνημα κάθε περιόδου, κάτι που βλέπουμε και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από την πλευρά μας συνεχίσαμε τη δουλειά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε ακριβώς πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ριμπάουντ, ρυθμός και συγκέντρωση θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Στο μυαλό μας δεν χωρά η λέξη ήττα, ειδικά για εντός έδρας παιχνίδι και θα καταθέσουμε το 110% ειδικά στην άμυνα για να φτάσουμε στη νίκη»