Καστρίτης: «Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη και του Μάτι Νούτινεν μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας μας στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα.

Γιάννης Καστρίτης: «Υπάρχουν δυο στοιχεια που θα αναφερθώ για το παιχνίδι. Αναμβισβήτητα το 14/19 τρίποντα που έχει η ομάδα μου είναι ένα εξαιρετικό ποσοστό το οποίο σπάνια συμβαίνει. Από την άλλη θα σταθώ στην αμυντική προσπάθεια και στο γεγονός ότι κρατήσαμε την ομάδα του Απολλωνα στους 56 πόντους και για αυτό οι παίκτες μου αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Υπήρχαν κομμάτια και διαστηματα μέσα στο παιχνίδι που λόγω της πίεσης που μας ασκούσε ο Απόλλωνας, οι επιθετικές μας επιλογές δεν ήταν καλές ωστόσο μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο πάνω στο οποίο είχαμε δουλέψει και αυτό κρατάμε ενόψει και της συνέχειας που έχουμε. Η νίκη τους αξίζει 100%.  

Πλέον πρέπει να δείξουμε καλύτερη αντίδραση από αυτή που δείξαμε μετά τη νίκη μας με το Ρέθυμνο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ έχουμε δει πολλές ανατροπές να γίνονται μέχρι το τέλος και για αυτό θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι μας και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Κάθε εκτός έδρας νίκη και ειδικά εναντίον αντιπάλου που έχουμε κοινούς στόχους θεωρείται διπλή νίκη και σίγουρα είναι σημαντική η διαφορά που πήραμε».

Ματί Νουουτίνεν: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη για αυτό και θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Στα ριμπάουντ τα πήγαμε πολύ καλά ενώ και το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Η νίκη μας είναι πολύ σημαντική και συνεχίζουμε».