Ο Αρκαδικός στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Κοντά στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας του Αρκαδικού, συνεχίζοντας με επιτυχία το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης και οι αθλητές μας Άκης Καλλινικίδης, Μάτι Νούτινεν και Γιάννης Καραμαλέγκος συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδος Τάκη Παγκράτη, συνομίλησαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους χαρίζοντας ενθουσιασμό κι ελπίδα.

Παράλληλα, μοίρασαν συμβολικά δώρα και αυτόγραφα, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών, ενώ έδωσαν και προσκλήσεις για το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλων Πάτρας, στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία της ομάδος με τον ύμνο του Αρκαδικού και είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν, να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ με τα ινδάλματά τους και να αποδράσουν από την ρουτίνα καθημερινότητας βιώνοντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Όπως είναι φυσικό, η ικανοποίηση στα πρόσωπα των μαθητών - φίλων του Αρκαδικού ήταν έκδηλη και το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο με την παρουσία μαθητικής εξέδρας.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας, υποδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Μπιστόλας Βασίλειος ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα για την επίσκεψη και της ευχήθηκε πολλές επιτυχίες. Τέλος, τόνισε και εστίασε στη σημαντική συμβολή της ομάδας στην ανάπτυξη της φήμης της πόλης καθώς και του αθλητισμού και πολιτισμού γενικότερα.