Οι ακαδημίες μας φιλοξένησαν τις ακαδημίες του Σάκη Καρύδα

Οι ακαδημίες του Αρκαδικού το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου φιλοξένησαν τις νεοσύστατες ακαδημίες του παλιού μας παίχτη Σάκη Καρύδα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το παρκέ με την ημέρα αυτή να είναι ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου να παρακολουθούν μέσα από την διαδικασία των παιχνιδιών την πρόοδο των παιδιών τους στο μπάσκετ.

Τα παιδιά των δύο ακαδημιών είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε συνθήκες διπλού και συνδυάζοντας το παιχνίδι με την διασκέδαση και την διδασκαλία και να πάρουν χρήσιμα εφόδια και εμπειρίες για την συνέχεια.

Όλο το προπονητικό stuff των ακαδημιών του ΣΕΦΑ και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου μας υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο τα παιδιά από την Ηλεία των ακαδημιών του Σάκη με τον Αρκαδικό να αποτελεί τον διαχρονικό προπομπό των τμημάτων ακαδημιών μπάσκετ στο νομό μας.

Νιώθουμε επίσης ιδιαίτερη χαρά που ένας δικό μας άνθρωπος, ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης επιτυχίας του Αρκαδικού μας ο Σάκης Καρύδας επέλεξε στο πρώτο του ταξίδι με τις ακαδημίες του τον Αρκαδικό και τις δικές μας ακαδημίες και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες.

ArcadiaPortal.gr Τουρνουά ακαδημιών του Αρκαδικού με του Σάκη Καρύδα