Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του το β’ γκρουπ στο Olympia Camp

Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Olympia Camp και το δεύτερο γκρουπ των νεαρών παικτών που είχαν κερδίσει τη συμμετοχή τους από το «1ο SEFA BASKETBALL CAMP» .

Η διοίκηση του Αρκαδικού με εκπροσώπους τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ Μιχάλη Σμυρνιώτη και τον έφορο των ακαδημιών Χάρη Μιαούλη, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του καμπ, είχαν συνάντηση με τον επικεφαλή και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Λινάρδο, αλλά και με τους υπεύθυνους των πολύ όμορφων εγκαταστάσεων του Olympia camp , οι οποίοι φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ανθρώπους της διοίκησης.

Από την πλευρά τους, οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν στο καμπ έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από το προπονητικό επιτελείο και το πρόγραμμα του καμπ, όσο και από τις εγκαταστάσεις και την άρτια οργάνωση που υπήρχε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Κλείνοντας την αναφορά στο Olympia Camp, η διοίκηση του Αρκαδικού επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το Κοινωφελές Ίδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου για την βοήθειά του, προκειμένου οι μικροί αθλητές του Αρκαδικού να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή μπασκετική εβδομάδα .