Παπαδόπουλος:Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στον Αρκαδικό

Ο coach Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα του 4ου Sefa Basketball Camp στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του.

Για την παρουσία του στο 4ο Sefa Basketball Camp: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στον Αρκαδικό που διοργανώνει αυτό το camp. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να πάρουν εικόνες, να πάρουν εμπειρίες και γνώσεις και να μάθουν τα βασικά του αθλήματος. Είναι πολύ χρήσιμο επίσης για τα παιδιά αυτές τις ημέρες που τελειώνουν το σχολείο να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους και είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι εδώ για να δουλέψω με παιδιά».

Για τα στοιχεία που αποκτά ένα παιδί μέσα από τα camp: «Σίγουρα τα παιδιά θα πάρουν πολλές εικόνες και ακούσματα γιατί αυτό είναι ένα από τα στοιχεία του μπάσκετ. Επίσης θα αποκτήσουν κάποια ερεθίσματα που μπορεί αργότερα να τα δουλέψουν και μόνα τους. Θεωρώ πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ μαζί με συμπαίχτες και φίλους».

SEFA BASKETBALL CAMP 2017 | 1Η ΜΕΡΑ | ΑΠΟΓΕΥΜΑ | ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ