Πρωταθλητής στην κατηγορία ΜΙΝΙ ο Αρκαδικός!

Το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 2014-2015 στην κατηγορία ΜΙΝΙ πανηγυρίζει ο Αρκαδικός, ο οποίος επικράτησε 54-44 της Καλαμάτας 1980, σε παιχνίδι που έγινε στη Μεσσηνία.

Η ομάδα μας είχε καλύτερη παρουσία καθ’ όλη της αναμέτρησης, ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, με την διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 15 πόντους, στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Όπως είναι λογικό η λήξη της αναμέτρησης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς για τους μικρούς μας αθλητές.

Ο Βελισσάριος Τσαμακλής μίλησε για την επιτυχία στο arcadikosbc: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Ξέχωρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτό που έχει σημασία και αξίζει το μεγάλο μπράβο είναι η συνέπεια που είχαν στις προπονήσεις, παρά τα δύσκολα προγράμματά τους, αλλά και η φιλοσοφία της ομάδας που δεν άλλαξε σε κανένα σημείο. Έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, ήταν προσγειωμένα και μας έκαναν υπερήφανους. Είναι το μέλλον του Αρκαδικού και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 16-31, 30-39, 44-54

Καλαμάτα '80 (Αβδάλας-Κορογώνας): Χαραλαμπόπουλος 2, Γεωργιόπουλος, Γεωργουλάκος 6 (1), Μουτέβελης 2, Γκιουζέλας, Τασσόπουλος 7, Χανδρινός 4, Πανταζής, Αβδάλας 5, Ηλιόπουλος  4, Μαλαπάνης 9, Κονταργύρης 5.

Αρκαδικός (Τσαμακλής-Γεωργακόπουλος): Νικολαϊδης, Γκέκας, Αλεξόπουλος 21, Σταματόπουλος 12, Σιψής Ι. 9, Καψιώτης 2, Τσιράκης 10, Μητσόπουλος, Δημόπουλος, Σιάννας, 2, Σιψής Β. , Γκλίνος. 

Διαιτητές: Νάστος – Καραμπάγιας

Φωτογραφία: Φώτης Αλεξόπουλος