Σημαντικό «διπλό» στη Μεγαλόπολη επί του Πελασγού για τους εφήβους του Αρκαδικού

Στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης την δική τους πρεμιέρα είχε το εφηβικό μας με αντίπαλο την ομάδα του ΚΟΜ Πελασγού σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε με σκορ 42-53 η ομάδα μας.
Αγωνιστικά οι παίκτες μας ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση με αποτελεσματική αμυντική λειτουργία αλλά και λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύτιμο προβάδισμα στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου με σκορ 3-12. Στη συνέχεια οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως το ματς , με το α’ μέρος να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 17-24.
Στην επανάληψη ο Πελασγός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δυνάμωσε την άμυνά του , αλλά παράλληλα βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα κυρίως από την περιφέρεια. Έτσι το παιχνίδι πήγε στον πόντο (32-33) στο τέλος της γ’ περιόδου.
Το φινάλε ωστόσο αποδείχθηκε πιο αποφασιστικό για τους παίκτες της ομάδας μας , που «διαβάζοντας» αποτελεσματικά την αντίπαλη άμυνα βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα από τη γραμμή των 6,75μ., με αποτέλεσμα να ανακτήσει ένα πολύτιμο προβάδισμα που διατήρησε ως το τέλος της συνάντησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακόπουλος, Νικητόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-12 (Α’), 17-24 (Β’), 32-33 (Γ’), 42-53 (Δ’).
ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΜ (Γιώργος Τσατσουλής, Γεωργία Μανιάτη): Τσιντώνης 13(1), Παπαδόπουλος 13(1), Μιχολιάς, Βούλγαρης 4, Δρακόπουλος 7(1), Σταβαράκης 5(1).
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Νίκος Πολυζωγόπουλος): Χαραλαμπόπουλος 8(1), Γκέκας 3, Αλεξόπουλος 15(2), Σινάνης, Καψιώτης 8(2), Μάνδρος, Συρεγγέλας-Αθανασιάδης 6, Χωματάς 13(1).

φωτο αρχείου : Φώτης Αλεξόπουλος