Συγχαρητήρια Αρκαδικού για την πρόκριση του Αστέρα

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι παίκτες του Αρκαδικού νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν δημόσια την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του EUROPA LEAGUE γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του, αλλά και στον τοπικό αθλητισμό, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα, που συνεχώς μας χαρίζει πρωτόγνωρα συναισθήματα, ανεβάζοντας κάθε χρόνο το πήχη ψηλότερα, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους που ασχολούμαστε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο με τον αθλητισμό.

Η πρόκριση στις κορυφαίες ομάδες του EUROPA LEAGUE αποτελεί ένα κατόρθωμα μοναδικό για τα δρώμενα του αθλητισμού μας, που ήρθε μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά, την οργάνωση και τον προγραμματισμό.

Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες της ομάδας, την διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες, και όλα τα στελέχη του συλλόγου, που μας έδωσαν μεγάλη χαρά με τη χθεσινοβραδινή επιτυχία τους στο γήπεδο της Λάρνακας «Αντώνης Παπαδόπουλος» κερδίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του EUROPA LEAGUE.