Τα «Καλάθια Αγάπης»... ταξιδεύουν στην Τρίπολη

Ο ΕΣΑΚΕ για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις στις οποίες αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Την φετινή σεζόν την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ συνδράμει και ο ΠΣΑΚ.

Την προσεχή Κυριακή 31 του μηνός ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο Δήμος Τριπόλεως και η Ιερά Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, σας περιμένουν από τις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης Αρκαδικός – Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για να προσφέρετε και εσείς συσκευασμένα τρόφιμα με στόχο ένα φωτεινό χαμόγελο για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Δύο καλάθια θα τοποθετηθούν στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης και ένα καλάθι στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τρίπολης  από το πρωί της Κυριακής 31/1, ενώ ο ΕΣΑΚΕ θα κάνει την δική του προσφορά για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών στο πλαίσιο του προγραμμάτος του Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 31/1 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης παρουσία όλων των φορέων, που συνεργάζονται στην προσπάθεια.

Βάλε κι εσύ το δικό σου καλάθι αγάπης και στήριξε την προσπάθεια για ενίσχυση των άπορων οικογενειών.