Θετικός ο απολογισμός του «2ου SEFA Basketball Camp»

Θετικός και με το παραπάνω είναι ο απολογισμός του «2ου SEFA Basketballa Camp» όπως δήλωσαν, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, ο προπονητής των ακαδημιών Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Χάρης Μιαούλης.

Όπως τόνισαν και οι τρεις στις δηλώσεις τους, το σημαντικότερο από όλα ήταν τα χαμόγελα των παιδιών στο τέλος του καμπ, αφού όλα ήταν ευχαριστημένα μέσα από την διαδικασία των τεσσάρων ημερών, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους, αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης που βοήθησαν σημαντικά για να στεφθεί με επιτυχία το «2ο SEFA Basketball Camp»

Γιάννης Καστρίτης: «Ολοκληρώθηκε το «2ο Sefa Basketball Camp» και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω η καλύτερη απόδειξη είναι τα χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών που ήταν μαζί μας για τέσσερις ημέρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους προσκεκλημένους μας  που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον coach Νίκο Βετούλα, τον coach Θανάση Σκουρτόπουλο καθώς και τον γυμναστή του Απόλλωνα Πάτρας τον Δημήτρη Κοτσίρη.

Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μαζί τους, κέρδισαν πάρα πολλά πράγματα, είδαν έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς και από εκεί και έπειτα οφείλουμε να δώσουμε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια και στην διοίκηση του Αρκαδικού για την προσπάθεια τους και ασφαλώς στον υπεύθυνο ακαδημιών τον κ.  Χάρη Μιαούλη.

Ελπίζω του χρόνου σε μία ακόμα καλύτερη διοργάνωση και με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή».

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί η πρώτη προσπάθεια που κάναμε την περσινή χρονιά, είδαμε ότι είχε και συνέχεια φέτος.

Ο αριθμός των παιδιών αυξήθηκε κάτι που σημαίνει πως τα παιδιά αναγνώρισαν το καλό επίπεδο του camp. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές και θεωρώ πως το επίπεδο των ομιλητών και των εισηγητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό, όπως και πέρσι.

Νομίζω πως το camp πέτυχε τους δύο στόχους που είχε θέσει από την αρχή. Ο ένας ήταν η ατομική βελτίωση των παιδιών, όπου είχαμε πολύ καλές εισηγήσεις από τους ομιλητές, αλλά και από τον κ. Κοτσίρη στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ο δεύτερος στόχος ήταν η διασκέδαση των παιδιών κάτι που το πετύχαμε με την συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια 3 on 3, αλλά και στους διαγωνισμούς των σουτ.

Ελπίζω να έχουμε την δύναμη και το σθένος να συνεχίσουμε και του χρόνου με την ίδια όρεξη και τα παιδιά να εκτιμήσουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, ιδιαίτερα η διοίκηση και να είμαστε χαρούμενοι όπως είμαστε φέτος».

Χάρης Μιαούλης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση των παιδιών, αλλά και από το πρόγραμμα του camp αυτές τις ημέρες. Τόσο οι προσκεκλημένοι προπονητές, όσο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς των παιδιών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι οπότε κρίνουμε ότι και το φετινό camp ήταν πετυχημένο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που αυτές τις τέσσερις μέρες ήταν στο κλειστό από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους προσκεκλημένους μας, τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα και φυσικά όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που συμμετείχαν στο camp.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι το εγχείρημα μας πήγε πολύ καλά και σε αυτό βοήθησε η εμπειρία που αποκτήσαμε από το περσινό camp.

Θεωρώ ότι ήταν καλύτερο το επίπεδο φέτος, γιατί πέρσι ήταν λίγο διερευνητικό τόσο για τα παιδιά, όσο και για εμάς και τους προπονητές. Φέτος και τα παιδιά ήξεραν που έρχονται, τι ζητάνε και τι θέλουν από το camp και γενικά ήρθαν πιο συνειδητοποιημένα. Από την μεριά μας και εμείς ξέραμε πιο πολλά πράγματα και πιστεύω του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Ήταν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των παιδιών και αυτό είναι το βασικό που κρατάμε. Τόσο οι προπονητές που μιλήσαμε στο τέλος μαζί τους, αλλά και στο κομμάτι των επιστημόνων, έμειναν και αυτοί ικανοποιημένοι από τις ερωτήσεις και την ανταπόκριση των παιδιών.

Ήταν κάτι που μας ικανοποίησε πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το επίκαιρο.

Για εμάς μόνο και μόνο η παρουσία των προπονητών στο camp ήταν κέρδος, γιατί πρόκειται για προπονητές καταξιωμένους στον χώρο του μπάσκετ».