«Τρίποντα ζωής» από Αρκαδικό και Βετεράνους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Αρκαδικό και τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές που πραγματικά έβαλαν «τρίποντα ζωής» στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Τρίπολης, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου.

Ο κόσμος της Τρίπολης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και έδωσε ένα βροντερό παρόν στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου, συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό ποσό για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης που ήταν και το ζητούμενο στην προσπάθεια αυτή, χειροκροτώντας παράλληλα τις ενέργειες των δύο ομάδων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ για την ιστορία και μόνο οι Βετεράνοι κέρδισαν με 97-94 τον Αρκαδικό.

Με τους βετεράνους αγωνίστηκαν ονόματα-θρύλοι του Ελληνικού μπάσκετ όπως είναι οι: Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Γιάννης Σιούτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Νίκος Κασουρίδης, Σταύρος Δανιήλ, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Βασίλης Ντάκουλας, που έδειξαν πώς βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δείχνουν ανά την Ελλάδα το ταλέντο τους στο παρκέ και την ανθρωπιά τους μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στα γήπεδα όλης της χώρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Χατζής, ενώ τιμήθηκε ο Δήμος Τρίπολης και η Φωτούλα Βολονάκη πρώην διεθνής αθλήτρια του μπάσκετ από την ομάδα Βετεράνων καλοθοσφαιριστών και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις δύο ομάδες.

Από πλευράς Αρκαδικού μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης, το τιμώμενο πρόσωπο Νίκος Χατζής και ο Άκης Καλλινικίδης, που αναλυτικά είπαν τα εξής:

Γιάννης Καστρίτης: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε στην πόλη μας αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Ελπίζουμε ο κόσμος να το απολαύσει και ο φιλανθρωπικός στόχος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία»

Νίκος Χατζής: «Πιστεύω ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να μαζευτούν όσο πιο πολλά έσοδα γίνεται για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Οι βετεράνοι μου κάνουν πλάκα και μου λένε σιγά-σιγά να πάω και εγώ στην ομάδα τους, από την άλλη όμως  μου λένε πως όσο μπορώ, να συνεχίζω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι»

Άκης Καλλινικίδης: «Ο σκοπός για τον οποίο γίνεται αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Μας θυμίζει ότι εκτός από τα δικά μας προβλήματα υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποι μας που είναι λιγότερο τυχεροί και έχουν την ανάγκη μας. Ευχαριστούμε τους Βετεράνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα»