Τρίτη μέρα SEFA Basketball Camp!

Ο προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσανθόπουλος ήταν ο καλεσμένος της τρίτης ημέρας του SEFA Basketball Camp το πρωί της Κυριακής. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε κοντά στα παιδιά, μίλησε μαζί τους, απάντησε σε όλα τα ερωτήματά τους, ενώ πραγματοποίησε και προπονήσεις που αφορούσαν στο σουτ και στην τεχνική, με τα παιδιά να μένουν απολύτως ικανοποιημένα.

Μάλιστα, η ευχάριστη έκπληξη ήταν πως στο καθιερωμένο διπλό αγωνίστηκαν και οι Καλλινικίδης, Καββαδάς και Στεφανίδης, παίζοντας μαζί με τα παιδιά, κάτι που έφερε τεράστια χαρά στους μικρούς μας αθλητές, καθώς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με εν ενεργεία αθλητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων της χώρας μας.

Αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις προς τον coach Χρυσανθόπουλο, τον Άκη Καλλινικίδη, τον Βασίλη Καββαδά και τον Χριστόφορο Στεφανίδη από πλευράς Αρκαδικού για την παρουσία τους στο 4ο Sefa Basketball Camp με τα αναμνηστικά βραβεία να τα απονέμει ο ιατρός της ομάδας μας, Γιώργος Τσιακωτός και τα παιδιά να τους αποθεώνουν μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τέλος η τρίτη μέρα του 4ου Sefa Basketball Camp θα συνεχιστεί το απόγευμα με προπόνηση και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά των τριών ηλικιακών γκρουπ με καλεσμένο τον Γιάννη Καστρίτη.