Ξεκίνησε το 4ο Sefa Baketball Camp στην Τρίπολη (pics,vid)

Tο 4ο SEFA Basketball Camp άνοιξε τις πόρτες του απόγευμα της Παρασκευής (9/6) στο κλειστό  γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και υποδέχθηκε τα νέα παιδιά ηλικίας από 7-18 ετών σε ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, εκμάθηση πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.

Στην πρώτη μέρα του 3ου SEFA Basketball Camp επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο Άκης Καλλινικίδης, ο Βασίλης Καββαδάς, ο coach Γιώργος Παπαδόπουλος ενώ στο ΔΑΚ Τρίπολης το παρών έδωσε και ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης και βέβαια o head coach της ανδρικής ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος, ο assistant coach Νίκος Πολυζογόπουλος αλλά και οι προπονητές των τμημάτων των ακαδημιών του ΣΕΦΑ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Βελισσάριος Τσαμακλής και η Φηλιώ Μιχαλοπούλου.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να προπονηθούν μαζί με τους δύο αστέρες των Ελληνικών παρκέ  Άκη Καλλινικίδη και Βασίλη Καββαδά και με τον coach Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία από τμήματα υποδομών και ακαδημιών.

Σε αυτή την πρώτη ημέρα οι προπονήσεις των τριών ηλικιακών γκρούπ που ήταν χωρισμένα τα παιδιά είχαν ως κύριο άξονα την ντρίμπλα και των χειρισμό της μπάλας με πολλές ειδικευμένες ασκήσεις με τα παιδιά να αποκτούν χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον.

Το 4ο Sefa Basketball Camp συνδυάζει την προπόνηση με το παιχνίδι, τις γνώσεις και την διασκέδαση  με τα παιδιά να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή πάνω στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης.

Arcadia Portal.gr Πρεμιέρα στο 4ο Sefa Basketball Camp