Έχασε στο πρώτο φιλικό… Αρκαδικός-Λαύριο 45-59

Ο Αρκαδικός ηττήθηκε 45-59 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σαιζόν από το Λαύριο, σε ένα δυνατό φιλικό όπου οι προπονητές των δύο ομάδων διαπίστωσαν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Η πρώτη αρχική πεντάδα του Αρκαδικού αποτελείτο από τους: Καρύδα, Κοψαύτη, Θανόπουλο, Νοέα και Τζόρτζεβιτς, ενώ έπαιξαν στη συνέχεια και οι: Χατζής, Καλλινικίδης, Εζόμο, Αναστασάκης, Μάλλιος, Κωνσταντίνου.

Ο Αρκαδικός μπορεί να ηττήθηκε από την ομάδα του Λαυρίου, που έχει έναν σταθερό κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια, εν αντιθέσει με τον Αρκαδικό που ψάχνει μέσα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Πάτρα, αλλά και την πρώτη επίσημη υποχρέωση της φετινής σαιζόν στη Βέροια την επόμενη εβδομάδα για το Κύπελλο Ελλάδος, την ομοιογένεια, προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να μάθουν τις κινήσεις στο παρκέ.

Παράλληλα και μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, είναι λογικό τα πόδια και τα χέρια των παικτών του Αρκαδικού να είναι ακόμα βαριά, ενώ σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα στα φιλικά παιχνίδια δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν το θυμάται κανείς μετά από λίγο χρονικό διάστημα.

Το παιχνίδι είχε αρκετά ενδιαφέροντα ωστόσο, καθώς τρεις Καλαματιανοί παίκτες βρέθηκαν στο παρκέ (Χατζής, Νοέας, Γιαννακόπουλος) με τη μονομαχία για κάποια λεπτά Χατζή εναντίον Γιαννακόπουλου να αποσπά τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ, ενώ ο Αρκαδικός βρήκε απέναντι του έναν πρώην παίκτη του, το Γιώργο Μπρόζο και είδε στην κερκίδα αρκετούς «πρώην» όπως ο Σωκράτης Μαναβόπουλος, ο Δημήτρης Καραδολάμης, ο Δημήτρης Κατιάκος.

Διαιτητές: Μπούσιας, Καρακάσης

Δεκάλεπτα: 14-15, 18-32, 38-42, 45-59.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Μάλλιος, Νοέας, Κωνσταντίνου 4, Καρύδας 5, Κοψαύτης, Χατζής 12 (2), Αναστασάκης 2, Θανόπουλος, Καλλινικίδης 3, Εζόμο 4, Τζόρτζεβιτς 15.

Λαύριο (Σερελής): Τσιγκενόπουλος, Δάνας 9(1), Χασάπης, Τσίρος, Μουρίκης 1, Σακελλαρίου 9 (3), Μπρόζος 2, Κεσκινίδης 2, Περράκης 18, Γιαννακόπουλος 9 (1), Ψωμαδέρης 9.