Συνεντεύξεις

Καραμαλέγκος: «Όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ για να τα καταφέρουμε»

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Τα play out είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Στην Τρίπολη κάναμε δύσκολα το 1-0 και ήρθαμε εδώ και πνευματικά αλλά και σωματικά έτοιμοι για να κάνουμε το 2-0 και τελικά τα καταφέραμε.

Διαμαντάκος: Έγινε το πρώτο βήμα

«Έγινε το πρώτο βήμα. Σε αυτή την σειρά αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Σίγουρα υπήρξαν διαστήματα στα οποία επιθετικά δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε ωστόσο αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Διαμαντάκος: «Συγκέντρωση και... νίκη»

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Διαμαντάκος έκανε την παρακάτω δήλωση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Αρκαδικού μας για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, της κανονικής διάρκειας, με το Παγκράτι.

Διαμαντάκος: «Δύο νίκες πριν τα play out»

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας μας για το παιχνίδι με το Ψυχικό, την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο προπονητής μας, Γιάννης Διαμαντάκος έκανε την παρακάτω δήλωση.

Μιχάλης Σπυριδάκης: Θα πετύχουμε το στόχο μας γιατί το αξίζουμε

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης μίλησε στο arcadikosbc για την αναμέτρηση με το Ψυχικό , για την πολύτιμη στήριξη του κόσμου της ομάδας και για το τί πιστεύει για το φινάλε του πρωταθλήματος 

Δύο στροφές ακόμα για το τέλος της κανονικής διάρκειας αρχής γενομένης με το Ψυχικό

Κανέλλος Γαρμπής: Παίξαμε πολύ καλά και στο τέλος τα καταφέραμε

« Ξέραμε ότι ο Εθνικός παίζει σε ένα up τέμπο και είναι δύσκολα να τον κρατήσεις χαμηλά γιατί σουτάρει πάρα πολλά τρίποντα όπως είδαμε. Από κει και πέρα το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να κόβομαι αντίστοιχα και εμείς κάποιες επιθέσεις τους.

Τζουγκαράκης: Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας σπρώξει σε μια ακόμα νίκη

Ο Σάββας Τζουγκαράκης μίλησε στο arcadikosbc.gr ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό και ανέφερε τα εξής:

Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά με υγεία

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Συνεντεύξεις