Συνεντεύξεις

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας

Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, που στο παιχνίδι με την Λάρισα βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης συμμετέχοντας ενεργά στην αναμέτρηση, βοηθώντας την ομάδα να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά και να φτάσει πολύ κοντά στην νίκη που κρίθηκε κυριο

Κανέλλος Γαρμπής: Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες

Ο Κανέλλος Γαρμπής μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε πως η ομάδα δεν ψάχνει για δικαιολογίες ελέω των προβλημάτων με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει με την αναμέτρηση αυτή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Τζίμης Κουστένης: Ήττα που μας διδάσκει για την συνέχεια

Ο προπονητής της ομάδας coach Κουστένης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΛ μίλησε για τα κομμάτια του αγώνα κάνοντας την δική του ανάλυση και τόνισε πως ο Αρκαδικός κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Τζίμης Κουστένης: Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην συνέχεια

Ο coach του Αρκαδικους Τζίμης Κουστένης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Μαρούσι δήλωστε τα εξής:

Σάββας Τζουγκαράκης: Οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες

Ο center της ομάδας μας μίλησε στο arcadikosbc.gr για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και για την απόφασή του να παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τρίπολη φορώντας την κυανόλευκη φανέλα .

Καραμαλέγκος: «Όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ για να τα καταφέρουμε»

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Τα play out είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Στην Τρίπολη κάναμε δύσκολα το 1-0 και ήρθαμε εδώ και πνευματικά αλλά και σωματικά έτοιμοι για να κάνουμε το 2-0 και τελικά τα καταφέραμε.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Συνεντεύξεις