Πρωταθλητές ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι έφηβοι της ομάδα μας

Οι Έφηβοι του Αρκαδικού είναι στην κορυφή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καθώς το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στέφθηκαν πρωταθλητές στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης κερδίζοντας τον Πελασγό στον μεγάλο τελικό με σκορ 66-54.

Σε ένα παιχνίδι με γεμάτες εξέδρες με φίλαθλο κόσμο και από τις δύο ομάδες, με παλμό και τρομερή ατμόσφαιρα να «χρυσά» μωρά του ΣΕΦΑ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ πήραν την μεγάλη νίκη, κατέκτησαν τον τίτλο και παράλληλα γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση με το σκηνικό να μετατρέπεται σε ντελίριο.

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική μορφή και όλα τα χαρακτηριστικά ενός σπουδαίου ντέρμπι με τις δύο ομάδες να βαδίζουν σε όλη την διάρκεια χέρι, χέρι στο σκορ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Αρκαδικό νικητή να πανηγυρίζει μια σπουδαία επιτυχία των παιδιών και του τμήματος υποδομών του που αποτελεί επιβράβευση της σωστής και πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Με την κόρνα της λήξης οι παίχτες του Αρκαδικού γνώρισαν την αποθέωση και έγιναν έναν με τον κόσμο μιας εξελίχθηκαν τρομερές σκηνές στο κλειστό Γυμναστήριο Τρίπολης με τα παιδιά μαζί με τους φιλάθλους της Τρίπολης να στήνουν ένα μοναδικό πάρτι.

Από πλευράς Αρκαδικού την αποθέωση από παίχτες και κόσμο γνώρισε και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας (Γεωργακόπουλος-Πολυζωγόπουλος) αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Σμυρνιώτης με το όνομα του να γίνεται σύνθημα.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 29-28, 46-46, 66-54

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Παναγόπουλος 2, Ν. Λαγογιάννης 21(5), Χωματάς 12, Τσιοτίνας 7(1), Γκαργκασουλας Τσαμακλής Α. 10, Παναγόπουλος Α. Νικολόπουλος Δημητρόπουλος Ναστόπουλος 14

Πελασγός (Τσατσουλής): Γιαννόπουλος 13, Κουκουλας Πετρόπουλος Θεοδωρόπουλος 12(1), Μαντάς Μαχαίρας 12(1), Μερζιώτης 11(3), Μπουγάς 6