Δελτία Τύπου

Νέος προπονητής του Αρκαδικού ο Μάριος Δεσποτάκης

Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Δεσπότάκη. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Μιχάλης Σμυρνιώτης και η διοικήση  προχώρησαν σε συμφωνία με τον νέο coach  ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για την συνέχεια της φετινής σεζόν.

Λύση συνεργασίας με τον Κρίστιαν Κούτρα

Η διοίκηση του Αρκαδικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Κρίστιαν Κούτρα . O Αρκαδικός ευχαριστεί τον αθλητή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνεχεία στην επαγγελματική του καριέρα. 

Λύση συνεργασίας με τον Τζίμη Κουστένη

Η διοίκηση του Αρκαδικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη,τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα.

Ο Αρκαδικός τίμησε τον Δημήτρη Πίνη

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τοy Αρκαδικού με τον Αμύντα η διοίκηση του Αρκαδικού τίμησε τον  Δημήτρη Πίνη,φέτος αγωνίζεται με την ομάδα του Αμύντα, για την προσφορά του στην κυανόλευκη ομάδα κατά την περσινή περίοδο.

Κυανόλευκος «οικογενειακός» καφές (pics)

Ίσως πολλές φορές η έννοια «ομάδα – οικογένεια» να μοιάζει τετριμμένη ωστόσο στην περίπτωση του Αρκαδικού αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα του κλίματος που υπάρχει διαχρονικά στον σύλλογο.

Η παρουσία του έκτου παίκτη μας είναι σημαντική

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου  στις 17:00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενήσει τον Αμύντα σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο 6ος παίκτης της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς και όλες τις νίκες τις κατακτήσαμε ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Βλάχος: Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι

Για τον αγώνα με την Καστοριά: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Καστοριά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Από την πλευρά μας εμείς κατά την διάρκεια της εβδομάδας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ξέουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας

Την περασμένη αγωνιστική φιλοξενήσαμε στην Τρίπολη την πολύ καλή  ομάδα του Απόλλωνα Πατρών με σοβαρές αγωνιστικές ελλέιψεις . Μαζί σας όμως διεκδικήσαμε την νίκη ως τα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Μαζί σας για τη νίκη

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου  στις 17:00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο 6ος παίκτης της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς και όλες τις νίκες τις κατακτήσαμε ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ λοιπόν για άλλο ένα ροζ φύλλο στην Τρίπολη.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Δελτία Τύπου