Ευκλής - Αρκαδικός 53-50

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας η ομάδα του Αρκαδικού φιλοξενήθηκε στην Τέντα από την ομάδα του Ευκλή. Ένα πολύ κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης ματς στο οποίο οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα πλησιάζοντας ένα βήμα πιο κοντά στην διεκδίκηση της παραμονής.

Αγωνιστικά το ματς εξελίχθηκε σε πραγματικά ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ. Ο Αρκαδικός που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχε τις υπηρεσίες του πιο έμπειρου Σωτηρόπουλου, πέρα από το συνήθη ύποπτο Παππά, στηρίχθηκε επιθετικά και στους νεαρούς Αλεξόπουλο και Χωματά. Δυστυχώς στο φινάλε από λεπτομέρειες δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν.

Η συνέχεια κρίνεται δύσκολη για τον ΣΕΦΑ που θέλει μόνο νίκη την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με σκοπό να παραμείνει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Τέντας | 09/12/2019 (18:00).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσιμπούρης, Ντάσης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-17 (Α’), 29-29 (Β’), 39-41 (Γ’), 53-50 (Δ’).

ΕΥΚΛΗΣ ΣΠΟΚ (Ηλίας Στακιάς): Αγγελόπουλος 12, Καράμπελας, Λιανός 6(2), Φουρναράκος 14, Πατλάκας 2, Πανταζής 3, Μανωλάκης 10, Χριστοδουλάκης, Κλάπας 6.

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος): Χωματάς 10(2), Αλεξόπουλος 12(3), Παππάς 18(4), Γκέκας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιράκης 2, Μικρός 7(1), Κουτσουμπός 1, Συρεγγέλας – Αθανασιάδης, Κουλουράς.

contraepithesi.gr