Γιάννης Διαμαντάκος: Βρεθήκαμε επιθετικά σε κακή ημέρα

Η ομάδα προσπάθησε, πάλεψε, βρήκε απέναντί της μια ομάδα πολύ σοβαρή στον αμυντικό τομέα και στα κρισιμα σημεία ίσως δεν βρήκε την ψυχραιμία για να γυρίσει το παιχνίδι. Θα ήθελα ένα σχόλιο για την αναμέτρηση.
 
Νομίζω έπαιξε μεγάλο ρόλο το πιο πλούσιο ροτέισιον που έχει ο Αστακός, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έρχονταν από τον πάγκο παιδιά που έβρισκαν λύση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς επιθετικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, αυτό έχει να κάνει και με την άμυνα του Αστακού. Δυστυχώς σε κάποια κρίσιμα σημεία διαχειριστήκαμε λάθος κάποιες φάσεις όταν είχαμε πλησιάσει το σκορ, και δεν κατορθώσαμε όχι μόνο να μειώσουμε περισσότερο, αλλά ούτε καν να ισοφαρίσουμε. Είναι μια ήττα που μας αναγκάζει πλέον να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε ότι στην έδρα μας δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους.
 
Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι του Αρκαδικού εντός έδρας στον δεύτερο γύρο. Από αυτή την εμφάνιση μπορεί η ομάδα να βρει τις κατευθύνσεις που χρειάζεται και να φτάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα στα επόμενα παιχνίδια;
 
Έχουμε κάποια θέματα, που βγαίνουν στην επιφάνεια, δηλαδή ο Ρέντικας αντιμετωπίζει εδώ και περίπου δύο μήνες έναν τραυματισμό, είχαμε μικροτραυματισμούς όλη την εβδομάδα που δεν μας επέτρεψαν να βρούμε ρυθμό και αυτό φάνηκε σε όλο το παιχνίδι. Γενικώς στον δεύτερο γύρο έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, είμαι σίγουρος ότι με κατάλληλη δουλειά στις προπονήσεις και με ηρεμία θα κατορθώσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.