Χατζής: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη» (video)

Ο Νίκος Χατζής αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την νίκη του Αρκαδικού κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, τονίζοντας πως ο Αρκαδικός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Καλαματιανός γκάρντ είπε πως όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει πως εκεί που έχουν φτάσει, δεν πρέπει να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία ανόδου στην Α1 κατηγορία, ενώ αφιέρωσε την νίκη στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη για τα γενέθλιά του και στον Σάκη Καρύδα που απέκτησε πριν λίγες μέρες το πρώτο του παιδί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζής έχουν ως εξής:

Για την νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας: «Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μας είχε κερδίσει δύο φορές μέχρι τώρα (κύπελλο και πρωτάθλημα), έπρεπε να την σεβαστούμε και από την στιγμή που το κάναμε αυτό μέσα στο γήπεδο ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα».

Για τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το ότι έχασε το Λαύριο μας δίνει ένα αβαντάζ παραπάνω. Αυτό που πιστεύω και θα πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον στόχο μας, γιατί έχουμε φτάσει ένα ακόμα βήμα παραπάνω και έχουμε τρία-τέσσερα παιχνίδια που πρέπει και αυτά να τα σεβαστούμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο και να πανηγυρίσουμε».

Αν με βάση την εμπειρία του μπορεί να χαθεί η άνοδος: «Πρέπει εμείς να μην έχουμε το μυαλό μες το κεφάλι μας, πράγμα το οποίο δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Ο κόουτς το τόνισε στα αποδυτήρια και εμείς το έχουμε συνειδητοποιήσει πως εκεί που έχουμε φτάσει αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται. Και φυσικά η νίκη αυτή αφιερώνεται στον προπονητή μας που σήμερα έχει γενέθλια, αλλά και στον Σάκη Καρύδα για τον γιο που απέκτησε». 

 

Arcadia Portal.gr Νίκος Χατζής: Συγκεντρωμένοι και πειθαρχημέμοι στον στόχο μας