Ήττα εντός έδρας από την Καλαμάτα ’80 με 55-66

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε την επίσης αήττητη ομάδα της Καλαμάτας ’80 . Με καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια οι παίκτες της Καλαμάτας ’80 κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα και κάπως έτσι να εξασφαλίσουν τη νίκη με 55-66, παρά την προσπάθεια αντίδρασης της ομάδας μας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι λύσεις από τη γραμμή των 6,75μ, κρατούσαν μέχρι ένα σημείο τον Αρκαδικό στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετές για να αποφέρουν κάτι περισσότερο. Κακές επιστροφές και εύκολα καλάθια για τη Μεσσηνιακή ομάδα και μάλιστα μετά από λάθη στην επίθεση ήταν ένα από τα δεδομένα του ματς που οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα.  Τα λάθη συνολικά δεν επέτρεψαν στον Αρκαδικό να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το ματς. Η Καλαμάτα ’80 βρήκε πολλούς εύκολους πόντους με αιφνιδιασμούς καθώς και επίσης από δεύτερες επιθέσεις στηριζόμενη στο επιθετικό ριμπάουντ.

Στην τελευταία περίοδο ο Αρκαδικός πάλεψε το ματς και κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι πλησιαζοντας στο σκορ με 55-61 . Μάλιστα η ομάδα της Τρίπολης έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει περισσότερο τη διαφορά, αλλά μια προσπάθεια του Αγγελόπουλου από την αντίπαλη ρακέτα δεν ήταν εύστοχο. Στο φινάλε η Καλαμάτα ’80 διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι και έφτασε τελικά στην επικράτηση με σκορ 55-66.

Διιατητές: Νάστος, Ρίζος.

Δεκάλεπτα: 18-22 (Α’), 31-41 (Β’), 41-57 (Γ’), 55-66 (Δ’).

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Μακρής, Χωματάς 14 (3), Τρυφωνόπουλος. Βερβαινιώτης 6 (2), Καραγιάννης 2, Χαραλαμπόπουλος Π. 9 (1), Σωτηρόπουλος, Αγγελόπουλος 9 (1), Κουτσουμπός 6, Τσαμακλής 5, Κουτσούγερας 2, Χαραλαμπόπουλος Παυλ. 2.
Καλαματα ’80 (ΑΚορογώνας): Ζύμπας 6, Γεωργουλάκος 4, Αλεξανδρόπουλος 16 (2), Χαντζής 6 (2), Μαθιόπουλος 5(1), Μουργής 15 (1), Παναγιωτόπουλος, Κομπότης 5, Παυλόπουλος, ΜπαΪρακτάρης 9, Μήλας.

 

Φωτο : contraepithesi.gr