Ήττα για την ομάδα μας από την ΑΕΚ

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα μας, η οποία με πολύ καλή παρουσία στην άμυνα αλλά και ένα γρήγορο 5-0 πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση. Μάλιστα, αντέχοντας την πίεση της ΑΕΚ έμεινε μπροστά στο σκορ, το οποίο έχασε σε μια περίπτωση, για να ανακτήσει το προβάδισμα με δύο βολές του Κάμερον Τζόουνς και να κλείσει η περίοδος στο υπέρ μας 20-19.

Στο ίδιο μοτίβο και η δεύτερη περίοδος με τον Αρκαδικό να συνεχίζει το ίδιο καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια. Ωστόσο δύο τρίποντα του Κάμερον Τζόουνς έδωσαν και πάλι «αέρα» τεσσάρων πόντων για την ομάδα μας με το ημίχρονο να τελειώνει στο 40-36 υπέρ του Αρκαδικού μας.

Στην τρίτη περίοδο η ΑΕΚ πίεσε από την αρχή, ανέτρεψε στο σκορ και πήρε τα «ηνία» στα χέρια της, ωστόσο Αρκαδικός συνέχισε να παλεύει προκειμένου να μείνει κοντά στο σκορ. Αυτό το κατάφερε παίζοντας καλές άμυνες και πάλι, με την ΑΕΚ, όμως να πετυχαίνει κάποια «μεγάλα» σουτ και να διατηρεί το προβάδισμα. Το φινάλε της τρίτης περιόδου βρήκε την ομάδα μας πίσω με 62-57.

Στην τέταρτη περίοδο και με δεδομένη την μεγάλη διαφορά στα άλλα παιχνίδια, ο Αρκαδικός έπαιζε ένα δεκάλεπτο για μια ολόκληρη χρονιά. Οι παίκτες της ομάδας μας, «πάλεψαν» σε άμυνα και επίθεση για μια ακόμα φορά ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Αρκαδικό να υποβιβάζεται στην Α2, με τελικό σκορ 87-74.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-40, 62-57, 87-74

ΑΕΚ (Γιούρι Ζντοβτς): Παπαντωνίου, Σάκοτα 7, Μιλόσεβιτς 13, Γκριν 11, Μαυροκεφαλίδης 6, Κάρτερ 24, Μπράουν 4, Σαρικόπουλος 4, Κατσίβελης, Καλαμπόκης 6, Μαυροειδής 11, Έρικ 1.

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Καμ. Τζόουνς 15, Καββαδάς 18, Βαν Όστρουμ 9, Κοψαύτης, Στεφανίδης 8, Τρ. Τζόουνς 2, Νούτινεν 2, Καλλινικίδης 6, Εζόμο, Λι 9, Λίτζιον 3.