Ήττα για την ομάδα μας από την Κηφισιά

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Αρκαδικό, με την Κηφισιά να παίρνει από το… πρώτο σουτ τα «ηνία» της αναμέτρησης. Με λύσεις από τα 6.75 οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια διαφορά, την στιγμή που οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη τα έβαζαν με την τύχη τους για την αστοχία του. Η πρώτη περίοδος έληξε με την διαφορά να είναι στους 15 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων, στη μέγιστη τιμή της.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Αρκαδικό να μην βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, την στιγμή που η Κηφισιά με ποσοστό στα τρίποντα 53% αύξανε τη διαφορά της, για να φτάσει μέχρι και 21 πόντους, στο 13-34. Το ημίχρονο έκλεισε στο 27-48 για την Κηφισιά.

H τρίτη περίοδος από την αρχή της πήρε χαρακτήρα… θρίλερ. Ο Αρκαδικός βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα με τον Καββαδά να είναι ασταμάτητος, έπαιξε, με μπροστάρη τον Κωνσταντίνου εξαιρετική άμυνα και ο κόσμος άρχισε για τα καλά να μπαίνει στην εξίσωση του αγώνα και να… μπλοκάρει την Κηφισιά. Η διαφορά μαζεύτηκε, οι γηπεδούχοι μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι και το τέλος την βρήκε να είναι στο 49-58.

Η τέταρτη περίοδος δεν ξεκίνησε καλά για τον Αρκαδικός, ο οποίος μπήκε για να τα παίξει όλα για όλα αλλά βρέθηκε πίσω με ένα γρήγορο 5-0 από τους φιλοξενούμενους. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν πραγματικό "θρίλερ" με τις άμυνες και τον δύο ομάδων να είναι εξαιρετικές. Η Κηφισιά διατήρησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε και εν τέλει επικράτησε - της ομάδας μας.

Τα δεκάλεπτα: 9-24, 27-48, 49-58, 64-78

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Καββαδάς 27, Βαν Όστρουμ 4, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου 6, Στεφανίδης 9, Μπράουν 9, Νούτινεν 6, Καλλινικίδης 3, Τζουγκαράκης, Λι, Σταματόπουλος.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Λόουρι 18, Στίγκερς 12, Χατζηνικόλας, Γκίκας 3, Πόποβιτς, Σταματής, Κασελάκης 7, Χρυσικόπουλος 1, Χογκ 13, Σμιθ 10, Ελ Αμίν 6, Γλυνιαδάκης 8.