Ήττα για την ομάδα μας από τον Ηρακλή

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του εντός αγωνιστικού χώρου, κόντρα σε έναν πολύ καλό και ιστορικό αντίπαλο. Οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου, μόλις βρήκαν τα πατήματά τους απέδωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό σύμφωνα με όσα ήθελε ο προπονητής τους και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα μας πίσω στο σκορ 17-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Αρκαδικού αντιμετώπισε πρόβλημα στο σκοράρισμα και η δουλειά της έγινε πιο δύσκολη, με τον Ηρακλή να ανεβάζει την διαφορά και στο +12. Οι παίκτες της ομάδας μας, έπαιξαν εξαιρετικές άμυνες, ωστόσο οι πόντοι στην επίθεση δεν έρχονταν με το σκορ στο ημίχρονο να κλείνει στο 27-39.

Στην τρίτη περίοδο ο Αρκαδικός έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Με εξαιρετική άμυνα στα τελευταία λεπτά και πολύ καλές λύσεις και κυρίως «καθαρό» μυαλό στην επίθεση κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι με την περίοδο να κλείνει στο 48-61 υπέρ του Ηρακλή.

Στην τελευταία περίοδο και με τον κόσμο στο ΔΑΚ να προσπαθεί να μπει στην εξίσωση του αγώνα, ο Αρκαδικός ξεκίνησε εξαιρετικά με τρίποντο του Γαρμπή και έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο μετά από ώρα, επιστρέφοντας από το -22. Έριξε τη διαφορά ακόμα και στους έξι, με τον Γιώργο Κοψαύτη να "τραβάει" την ομάδα με καταπληκτική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Στο φινάλε, "έπεσαν" κορμιά, το τρίποντου του Τσακαλέρη έβαλε "φωτιά" για το 68-71, όμως τελικά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αφού ένα "σκοτωμένο" δίποντο στα 12 δεύτερα, έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 27-39, 48-61, 72-77

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 7(1), Πίνης 2, Τσακαλέρης 9(1), Κουρέπης 4, Κοψαύτης 16(3), Προδρόμου 11(1), Τζάτζας, Τσέλλος, Ρέντικας 16(2), Γαρμπής 5(1), Σπυριδάκης, Τζουγκαράκης 2.

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 18(2), Γιαννακίδης 5(1), Τότσιος 19(2), Ονάσογλου, Μπινιάκου, Χρυσόπουλος 6, Γκαγκαλούδης 8 (7ασίστ, 6 κλεψίματα), Κάτσιος, Δέσπος 2, Ρατκάουσκας 15, Χείλαρης 2, Καλαϊτζίδης 2.