Ήττα για την ομάδα μας από τον Παναθηναϊκό

Με μια εκπληκτική ατμόσφαιρα να έχει δημιουργηθεί στο ΔΑΚ Τρίπολης, ο Αρκαδικός ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο πολύ καλά απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος χρόνια τώρα στο ευρωπαϊκό και εγχώριο μπάσκετ καταθέτει τια διαπιστευτήριά του. Με τον Νούτινεν και τον Καββαδά να… τραβάνε στο σκοράρισμα, η πρώτη περίοδος έληξε στο πλην έξι για την ομάδα μας, με σκορ 18-27.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κατά πολύ η εικόνα. Ο Αρκαδικός συνέχισε να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι, να φτάνει και στους επτά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι αέρα δέκα πόντων με τρίποντο του Πάβλοβιτς. Ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη συνέχισαν να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 33-47 για τους «πράσινους».

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να πατάει γκάζι, ωστόσο ο Αρκαδικός συνέχισε να είναι κοντά του στο σκορ. Με προσεκτικές άμυνες και κάποιες ουσιαστικές επιθέσεις, οι παίκτες του Καστρίτη συνέχισαν να κυνηγούν το ματς. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ 61-49.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο και με τον Βασίλη Καββαδά να συμπληρώνει πέντε φάουλ, ο Αρκαδικός έπαιξε ολα του τα χαρτιά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο εξαιτίας της συμπλήρωσης φάουλ από νωρίς, η διαφορά διατηρήθηκε και στο φινάλε έφτασε στο 61-78, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 33-47, 49-61, 61-78

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Άϊρλαντ 7, Καραμαλέγκος 2, Λαμπρόπουλος 7, Καββαδάς 11, Βαν Όστρουμ 3, Κοψαύτης 1, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης, Μπράουν 6, Νούτινεν 17, Καλλινικίδης 5, Τζουγκαράκης 2.

Παναθηναϊκός (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 10, Χαραλαμπόπουλος, Γιάνκοβιτς 3, Φώτσης 2, Ραντούλιτσα 21, Φελντέιν 6, Διαμαντίδης 7, Γκιστ 6, Καλάθης 7, Παπαγιάννης 9, Λούτζης, Κούζμιτς 8.