Ήττα για την ομάδα μας στη Λάρισα

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας, ο Αρκαδικός ξεκίνησε την αναμέτρηση δυνατά, θέλοντας να "αιφνιδιάσει" τους αντιπάλους του, οι οποίοι προέρχονταν από το απόλυτο δύο στα δύο. Ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να είναι πολύ εύκολο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα έδειχνε σε καλή κατάσταση και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ, 18-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα πράγματα για τον Αρκαδικό έγιναν χειρότερα. Η ομάδα μας, δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα και η διαφορά στο σκορ όλο και μεγάλωνε. Λύσεις στο σκοράρισμα δεν βρίσκονταν, την στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν ότι χρειαζόταν. Το ημίχρονο έληξε στο 44-27.

Στην τρίτη περίοδο όλα έγιναν ακόμα χειρότερα. Η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ο Αρκαδικός αδυνατούσε να τον ακολουθήσει και η διαφορά αυξανόταν συνεχώς. Η περίοδος έκλεισε με τους παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου να είναι στο -28, στο 68-40.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ στην τέταρτη και τελευταία περιοδο. Ο Αρκαδικός δεν βρήκε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού καλό πρόσωπο, δεν κατάφερε να μπει, ουσιαστικά, ποτέ ξανά στο παιχνίδι και το 90-56 που έγραψε ο φωτεινός πίνακας στο φινάλε, έδωσε την ΑΕΛ το ρόζ φύλλο αγώνα και αναγκάζει την ομάδα μας να στρέψει το βλέμμα της στις επόμενες αναμετρήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 44-27, 68-40, 90-56.