Ήττα για την ομάδα μας στη Ρόδο

Με ένα δυναμική και απόλυτα εύστοχο πρώτο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός αιφνιδίασε τον Αρκαδικό και άνοιξε τη διαφορά, χωρίς οι Αρκάδες να βρίσκουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Με τρομερή ευστοχία σε σουτ τριών πόντων, ο Κολοσσός συνέχισε να σκοράρει, την ώρα που η ομάδα μας έμεινε στην πρώτη περίοδο με μόλις επτά πόντους και τον Νούτινεν χρεωμένο από το πρώτο λεπτό με δύο φάουλ.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την άμυνα να γίνεται καλύτερη, ενώ παράλληλα τα τέσσερα συνεχόμενα φάουλ που κέρδισε ο Καββαδάς κάτω από την ρακέτα βοήθησαν ώστε να «χαλαρώσει» ελαφρώς η άμυνα του Κολοσσού. Η διαφορά μαζεύτηκε από τους 20 πόντους, με τον Άιρλαντ, τον Νούτινεν και τον Λαμπρόπουλο να βοηθούν και το ημίχρονο να κλείνει στο 44-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, ο Κολοσσός συνέχισε να εκμεταλλεύεται τα λάθη της ομάδας μας και διατήρησε την διαφορά στα επίπεδα των 15 και 20 πόντων. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη ήθελαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, κατάφεραν να παίξουν κάποιες καλές άμυνες, ωστόσο η 3η περίοδος έκλεισε στο 67-47.

Στην τέταρτη περίοδο ο Αρκαδικός προσπάθησε να τα παίξει όλα για όλα, άμυνα σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, όμως η διαφορά που κυρίως «έχτισε» στην πρώτη περίοδο και διατήρησε ο Κολοσσός ήταν ικανή για να του δώσει τη νίκη και κατ’ επέκταση το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 83-70.

Τα δεκάλεπτα: 23-7, 44-27, 67-47, 83-70.

Κολοσσός (Άρης Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 14, Μπίλλης, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος 15, Ντέιβις 8, Γεωργαλλής 2, Λίντεν 4, Ρέλεφορντ 15, Αγγελάκος, Άχονεν 1, Μάκ Γκι 12, Λιούις 12.

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Άιρλαντ 7, Καραμαλέγκος, Λαμπρόπουλος 15, Καββαδάς 9, Βαν Όστρουμ 12, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 4, Μπράουν 8, Νούτινεν 13, Καλλινικίδης 2, Τζουγκαράκης.