Με επιτυχία το Πασχαλινό «3 με 3» του Αρκαδικού (photo-video)

Αρκαδικός δεν είναι μόνο η μεγάλη ανδρική ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στις εθνικές κατηγορίες, Αρκαδικός είναι και τα τμήματα υποδομής που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αλματώδη βήματα προς το καλύτερο, δημιουργώντας τις σωστές βάσεις για να βγουν ταλέντα του μπάσκετ.

Αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Πασχαλινό «3 με 3» που διοργάνωσε ο Αρκαδικός για τα τμήματα υποδομής του.

Τα 250 παιδιά που συμμετείχαν στο «3 με 3» του Αρκαδικού είχαν την δυνατότητα να συνδυάσουν την διασκέδαση με το παιχνίδι, αλλά και να μάθουν ακόμα καλύτερα τα μυστικά του μπάσκετ.

Το κλειστό γυμναστήριο πλημμύρισε για περισσότερες από τρεις ώρες από παιδικές φωνές και χαμόγελα, ενώ στο τέλος της διοργάνωσης δόθηκαν δώρα και αναμνηστικά από τους διοργανωτές στα παιδιά για την συμμετοχή τους στο «3 με 3».

Η διοίκηση του Αρκαδικού για μία φορά ακόμα έδειξε την προσπάθεια για την καινοτομία της, αλλά και ταυτόχρονα την ευαισθησία που έχει σε αυτές τις μικρές ηλικίες δίνοντας παράλληλα το κίνητρο στους νεαρούς εκκολαπτόμενους άσσους του μπάσκετ να μάθουν και να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπάνε.

 

Arcadia Portal.gr Το Πασχαλινό 3on3 του Αρκαδικού