Μιχ. Σμυρνιώτης: «Είμαι πολύ συγκινημένος»

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ τουΑρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Ψυχικό και την μεγάλη νίκη της ομάδας του, που σήμανε την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 κατηγορία, έκανε μία απλή δήλωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ εμφανώς συγκινημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Σμυρνιώτης έχουν ως εξής:

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν τα πάντα για να είμαστε αυτή την στιγμή όλοι χαρούμενοι και να είναι η ομάδα στην Α1 μετά από 39 χρόνια προσπάθειας. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους που έχουν συνδράμει σε αυτή την επιτυχία, από τον πρώτο χρόνο μέχρι και την τελευταία μέρα.

Είμαι πολύ συγκινημένος και αυτή την στιγμή το μόνο που μπορώ πω είναι ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά και σε κανέναν άλλον και θα ήθελα να επισημάνω πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του ιδρυτή της ομάδας και πατέρα μου, του Τάσου του Σμυρνιώτη γιατί αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε τουλάχιστον ο Αρκαδικός στην Τρίπολη, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του αθλητισμού.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά από τα ΜΜΕ που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια τον Αρκαδικό σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε.».

Arcadia Portal.gr Μιχάλης Σμυρνιώτης: Νιώθω πολύ συγκινημένος