ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ SEFA BABY BASKET

O ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη τμήματος  SEFA baby basket για παιδιά προσχολικής ηλικίας ( από 4-6 ετών). Οι προπονήσεις θα διενεργούνται στην κλειστή αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης .

Οι μικροί αθλητές θα διασκεδάζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και θα γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του μπάσκετ μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. 

Το SEFA Baby Basket είναι ένα νέο πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης που ξεκινάει από φέτος και απευθύνεται σε νήπια 4-6 ετών (γεν. 2017 - 2019) και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά προσχολικής ηλικίας να κάνουν τα πρώτα τους «μπασκετικά» βήματα, να γνωρίσουν το άθλημα και να παίξουν με συνομηλίκους τους. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη του χαρακτήρα τους, μέσω της κοινωνικοποίησης και της συνεργασίας, ενώ παράλληλα θα εξοικειωθούν από νωρίς με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης,  απο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 10:00-12:00.