Νίκη για την ομάδα μας κόντρα στο Λαύριο!

O Αρκαδικός έκανε εξαιρετική εκκίνηση στην αναμέτρηση, με τον Νούτινεν να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι της ομάδας. Η πεντάδα του Γιάννη Καστρίτη σε συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετική άμυνα, ενώ με κύριο εκφραστή της, τον Βασίλη Καββαδά αύξανε συνεχώς την διαφορά, η οποία στο τέλος της πρώτης περιόδου έκλεισε στο 24-17 για την ομάδα μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Καββαδά, να έχει πλέον παρέα στο σκοράρισμα τον Βαν Όστρουμ, ο οποίος πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδηγούσε στη διαφορά. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Αρκαδικό να είναι μπροστά στο σκορ 48-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός συνέχισε από εκεί που τελείωσε το προηγούμενο. Σωστές άμυνες και εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση, άνοιγε τη διαφορά φτάνοντάς την μέχρι και στους 20 πόντους. Ένας εξαιρετικός Βαν Όστρουμ, μαζί με τους Καββαδά και Νούτινεν οδηγούσαν την κούρσα στο σκοράρισμα και φυσικά κρατούσαν και την ομάδα μπροστά στο σκορ, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο 74-59.

Το Λαύριο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Καστρίτης συνέχισε το άριστο κοουτσάρισμα, οι παίκτες του συνέχισαν να αποδίδουν όλα όσα ήθελε στο παρκέ και το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη και το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα της στην φετινή BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ επικρατώντας 98-90.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 48-37, 74-59, 98-90

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Άιρλαντ 2, Καραμαλέγκος, Λαμπρόπουλος 8, Καββαδάς 20, Βαν Όστρουμ 24, Κοψαύτης 2, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 4, Μπράουν 17, Νούτινεν 13, Καλλινικίδης 8, Τζουγκαράκης.

Λαύριο (Χρήστος Σερέλης): Γιάνγκ 26, Κρουμπαλί 7, Μπάκας, Τσίρος 1, Σακελλαρίου 1, Νίξον 15, Περράκης 5, Γιαννακόπουλος 10, Κακλαμανάκης, Μπάρλος 12, Μπέμπης, Έβανς 13.