Νίκη και πρωτιά για το εφηβικό μας!

Μια δύσκολη αλλά και σινάμα εξαιρετικά χρήσιμη νίκη πέτυχε το εφηβικό του Αρκαδικού, το οποίο επικράτησε 61-59 των Δρομέων και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με το σκορ να αλλάζει συνεχώς πρωτοπόρο, αλλά εν τέλει το ροζ φύλλο να πηγαίνει στα παιδιά του Γεωργακόπουλου. Μεγάλη εμφάνιση από τον Σταματόπουλο, ο οποίος με 34 πόντους βοήθησε τα μέγιστα, σε ένα παιχνίδι όμως, που δεν υπήρχαν υστερήσαντες για την ομάδα του Αρκαδικού.

Ο Προκόπος πέτυχε 9 πόντους με τρία τρίποντα, ενώ ο Λιακόπουλος είχε 8 και ο Ρουμελιώτης με δύο τρίποντα έφτασε τους έξι. Από δύο πόντους πέτυχαν οι Μπιρμπίλης και Τσιάβος.

Διαιτητής: Κυριακόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-10, 28-30, 47-39, 59-61

Δρομείς (Μπαλής): Κωνσταντόπουλος, Καλδής 8 (1), Πατσιόπουλος, Χρονόπουλος 3 (1), Δημόπουλος, Πριόβολος, Μπαλής 29 (5), Μπαγέρης, Κοίνης, Κούγιας 10, Λουκάς 2, Πετρόπουλος 7.

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Προκόπος 9 (3), Ρουμελιώτης 6 (2), Μπιρμπίλης 2, Λιακόπουλος 8, Μουντζουρουλιάς, Τσιάβος 2, Τράκας, Σταματόπουλος 34, Μουρούτσος.