Νίκη με ανατροπή απέναντι στον Ευκλή με σκορ 50-46

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής  το βράδυ της Κυριακής (27/02)  ο Αρκαδικός φιλοξενήσε την ομάδα του Ευκλή, με στόχο την  επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η νίκη  αποδείχθηκε  αρκετά δύσκολη υπόθεση, αλλά το τέλος στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η νίκη τελικά ήρθε με σκορ 50-46.

Η  συνάντηση δεν ξεκίνησε καλά για τον Αρκαδικό αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο σκοράρισμα και στο ξεκίνημα έμεινε πίσω στο σκορ με 7-15 στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου. Στη συνέχεια  αντέδρασε ανεβάζοντας σταδιακά απόδοση στην επίθεση,βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια, για το 27-30 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ευκλής με σημαντικούς πόντους κατάφερε να κλείσει την γ’ περίοδο προηγούμενος με 35-41.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός ανέβασε ρυθμούς  στην αμυντική του λειτουργία του, καταφέρνοντας  να περιορίσει ουσιαστικά την ομάδα του Ευκλή, με μόλις πέντε πόντους στην δ’ περίοδο και την ίδια ώρα που οι παίκτες του με αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα φτάνοντας στη σημαντική νίκη.

 Διαιτητές : Ξηρόκωστας, Καρδαράς

Δεκάλεπτα: 7-15 (Α’), 27-30 (Β’), 35-41 (Γ’), 50-46 (Δ’).

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γεωργακόπουλος): Παπαδημητρίου, Χωματάς 21(3), Γλύμης, Βερβαινιώτης 2, Καραγιάννης, Μακρής, Σωτηρόπουλος 8(2), Αγγελόπουλος 14(3), Χαραλαμπόπουλος Παυλ., Κουτσουμπός, Καρβέλας, Κουτσούγερας.

ΕΥΚΛΗΣ ΣΠΟΚ (Στακιάς): Πατλάκας, Λαλάκος, Τσουλέας Δημητρόπουλος, Αντωνόπουλος 5(1), Χριστόπουλος, Καραμπάτσος 15, Κουτσαντωνάκης 1, Φωτάκης 2, Ξεροβάσιλας 9(3), Σαραντόπουλος, Αγγελόπουλος 14(1).

 

ΦΩΤΟ : contraepithesi.gr