Πολυτιμότερος παίκτης της Α2 ο Γιαννουλάκος

Μετά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, που σημαδεύτηκε από την πρώτη φετινή νίκη του Αρκαδικού και την εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Γιαννουλάκου στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου, ο βασικός σέντερ της ομάδας είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της κατηγορίας έχοντας 0.705 πόντους (έναντι 0.704 του Κακιούζη) στο σύστημα αξιολόγησης tendex με τα μέχρι σήμερα παιχνίδια.
 
Αν μάλιστα δεχτούμε ότι η στατιστική παρουσιάζεται και ως «η γλώσσα της αλήθειας», ο Γιαννουλάκος παρουσιάζεται σε πέντε στατιστικές κατηγορίες ΤΟΡ-10 του πρωταθλήματος και σε καμία από αυτές δεν είναι κάτω από την 8η θέση.
 
Ο ψηλότερος παίκτης του πρωταθλήματος, παρέμεινε στην 2η θέση των ριμπάουντ με 29 «σκουπίδια», υστερώντας κατά ένα μόνο του Αλέξανδρου Σιγκούνα που προηγείται στον σχετικό πίνακα, είναι στην 2η θέση σε ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα με 13/16 (81%!), υστερώντας μόνο του Τόμιτς που έχει 87% με ένα σουτ λιγότερο (13/15), είναι στην 3η των κοψιμάτων με 4 μπλοκ και στην 8η θέση του πίνακα οικονομίας με 9 πόντους.
 
Στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος, ο Σέρβος γκάρντ του Αρκαδικού Μάρκο Πόπαντιτς είναι 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 51 πόντους και 6ος μπόμπερ έχοντας ευστοχήσει σε έξι τρίποντα.
Τέλος, ο Γιώργος Κοψαύτης παρέμεινε στην 6η θέση των ασίστς με 12 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του, ενώ ο Σπύρος Πάνου είναι στην 5η θέση στον πίνακα με τα περισσότερα κοψίματα έχοντας κάνει τρία. Ο αριθμός του Πάνου είναι εντυπωσιακός, αφού ο νεαρός σέντερ έχει αγωνιστεί μόλις σε 27 λεπτά!