Το ρεκόρ του Προδρόμου με τα επτά κλεψίματα!

Η μαχητικότητα, το πάθος και το πείσμα του Γιάννη Προδρόμου κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών είναι δεδομένα και διακρίνονται εύκολα στο παρκέ. Αυτά τα στοιχεία φάνηκαν και στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, όπου εκτός της προσφοράς του στην επίθεση και τους σημαντικούς πόντους που σημείωσε, η προσπάθεια που έκανε στην άμυνα έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς δημιούργησε φετινό ρεκόρ στην Α2 κατηγορία.

Ο Προδρόμου έκλεψε επτά φορές την μπάλα από τους αντίπαλους παίκτες του Ερμή Λαγκαδά, δημιουργώντας καταστάσεις αιφνιδιασμού για τον Αρκαδικό που στις περισσότερες περιπτώσεις απέφεραν εύκολα καλάθια για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, τα επτά κλεψίματα του Προδρόμου αποτελούν ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων χρόνων. Έτσι, ο Βεροιώτης την καταγωγή παίκτης του Αρκαδικού ισοφάρισε την φετινή καλύτερη επίδοση που είχε, επίσης με επτά κλεψίματα, ένας πρώην παίκτης του Αρκαδικού ο Χρήστος Λυμπερόπουλος, ενώ ταυτόχρονα ξεπέρασε έναν πρώην συμπαίκτη του στον Αρκαδικό, τον Θόδωρο Τσιότρα που στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος έκλεψε έξι φορές την μπάλα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι «Αρσέν Λουπέν» της Α2 κατηγορίας έχουν ως εξής:

Χρήστος Λυμπερόπ.      7        (Ίκαροι)      4η αγωνιστική

Θόδωρος Τσιότρας        6        (ΑΕΚ)         1η αγωνιστική

Θόδωρος Τσιότρας        5        (ΑΕΚ)         2η αγωνιστική

Χρήστος Λυμπερόπ.      5        (Ίκαροι)      6η αγωνιστική

Πάρης Μάρτζος             5        (ΟΦΗ)        8η αγωνιστική

Αντώνης Μιχάλογλου    5        (Παγκράτι)  8η αγωνιστική

Νίκος Κατσαρές            5        (Καβάλα)    8η αγωνιστική