Σε τέσσερα ΤΟΡ-10 ο Πόπαντιτς

Μετά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, πέντε παίκτες του Αρκαδικού (Πόπαντιτς, Γιαννουλάκος, Προδρόμου, Κοψαύτης, Πάνου) έχουν παρουσία στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών της Α2 κατηγορίας.

Ο Σέρβος γκάρντ του Αρκαδικού Μάρκο Πόπαντιτς είναι αυτός που ξεχωρίζει, καθώς έχει παρουσία σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες και ειδικά με την τελευταία του εμφάνιση εναντίον του Ψυχικού ανάγκασε πολλούς ειδικούς του αθλήματος να μιλήσουν με κολακευτικά σχόλια.

Ο Πόπαντιτς είναι 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 223 πόντους πλησιάζοντας τους δύο παίκτες που προηγούνται στον σχετικό πίνακα, τον Τζόρτζεβιτς (237) και τον Πέττα (235), ενώ είναι ακόμα 3ος μπόμπερ με 32 εύστοχα τρίποντα πλησιάζοντας επίσης τους δύο παίκτες που προηγούνται, τον Κακλαμάνο (35) και τον Πλιούκα (33).

Ακόμα ο Σέρβος γκάρντ του Αρκαδικού είναι 4ος στην ευστοχία τριπόντων με 43% (32/75) και 7ος στην ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με 84% (69/82).

Ο σέντερ του Αρκαδικού Βασίλης Γιαννουλάκος έχει παρουσία σε δύο στατιστικές κατηγορίες, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση των ριμπάουντ με 88 «σκουπίδια» και στην 7η θέση των κοψιμάτων με 9 τάπες.

Σε δύο ΤΟΡ-10 βρίσκεται ακόμα και ο Γιάννης Προδρόμου, που μοιράζεται την 6η θέση των κλεψιμάτων με τον Γιώργο Κοψαύτη (από 17), ενώ είναι 10ος πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος στα δίποντα με 58% ευστοχία (36/62).

Τέλος, ο Σπύρος Πάνου βρίσκεται στην 4η θέση στον πίνακα με τα περισσότερα κοψίματα έχοντας… φιλοδωρήσει με δέκα τους αντιπάλους του.