Τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού στα ΤΟΡ-10

Μετά τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού (Πόπαντιτς, Γιαννουλάκος, Κοψαύτης και Πάνου) βρίσκονται στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών της Α2 κατηγορίας.

 

Ο Σέρβος γκάρντ του Αρκαδικού Μάρκο Πόπαντιτς μετά την πολύ καλή εμφάνιση του στο Μετς, έχει πλέον παρουσία σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες, καθώς είναι 3ος μπόμπερ με 21 εύστοχα τρίποντα, 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 143 πόντους, 6ος στην ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με 83% (44/53) και 9ος στην ευστοχία τριπόντων με 43% (21/49).

 

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Γιαννουλάκος έχει παρουσία σε τρεις στατιστικές κατηγορίες, ξεκινώντας από την 2η θέση των ριμπάουντ με 66 «σκουπίδια», υστερώντας μόνο του Αγγελακόπουλου της Καβάλας που έχει 70. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση το επόμενο Σάββατο στην Τρίπολη αναμένονται  ενδιαφέρουσες μονομαχίες στις δύο ρακέτες.

Ο ύψους 2.17 σέντερ του Αρκαδικού είναι ακόμα στην 7η θέση των κοψιμάτων με 5 τάπες και στην 10η θέση σε ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα με 24/41 (59%)

 

Ο Γιώργος Κοψαύτης βρίσκεται στην 7η θέση των κλεψιμάτων έχοντας κάνει 12 μέχρι σήμερα, ενώ παραμένει στην 9η θέση των ασίστς με 26.

Με βάση τις εμφανίσεις στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Κοψαύτης μπορεί να είναι ένα από τα γκάρντ που θα βρίσκονται ακόμα στα ΤΟΡ-10 σκοραρίσματος (υπολείπεται οκτώ πόντους), τριπόντων (υπολείπεται τέσσερα) και ριμπάουντ (υπολείπεται οκτώ).

 

Τέλος, ο Σπύρος Πάνου βρίσκεται στην 3η θέση στον πίνακα με τα περισσότερα κοψίματα έχοντας κάνει επτά. Ο ψιλόλιγνος πάουερ φόργουορντ του Αρκαδικού βρίσκεται στην πρώτη τριάδα έχοντας μεγαλύτερη συχνότητα στα κοψίματα με βάση το χρόνο συμμετοχής του.